Αγαπητοί συνάδελφοι,
Με την ευκαιρία της διαδικτυακής ημερίδας μας με θέμα “Η Προσθετική στην εποχή της Ψηφιακής Οδοντιατρικής”, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021, επιθυμώ να επικοινωνήσω μαζί σας και να σας ενημερώσω για τις δραστηριότητες της Στοματολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος.
Η Εταιρεία κάνει μία σημαντική προσπάθεια ανανέωσης της διάδρασης μαζί σας πάνω στον άξονα της έγκυρης και τεκμηριωμένης ενημέρωσης σας στα επιστημονικά δρώμενα της Οδοντιατρικής.
Πιο συγκεκριμένα, προχωρούμε σε νέα ιστοσελίδα, τακτική ενημέρωση των μελών με newsletters, καθώς και μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες, τακτική οργάνωση σεμιναρίων, ημερίδων και πρακτικών σεμιναρίων για τα μέλη μας αλλά και τους υπόλοιπους συναδέλφους.
Τα προνόμια για τα μέλη μας, θα συμπεριλαμβάνουν δωρεάν παρακολουθήσεις εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, δωρεάν λήψη του ηλεκτρονικού περιοδικού της Εταιρείας καθώς και των ειδικών κλινικών παραρτημάτων του και άλλα.
Με την πεποίθηση ότι πολύ σύντομα η ΣΕΒΕ θα καταξιωθεί περαιτέρω στη συνείδηση των συναδέλφων, αποτελώντας ένα σημαντικό εργαλείο εκπαίδευσης και ενημέρωσης, σας προσκαλώ να παρακολουθήσετε τις δραστηριότητες μας καθώς και να εγγραφείτε ως μέλη αποκομίζοντας τα ανάλογα ευεργετήματα. 
Περισσότερες πληροφορίες στο email: mgouliot@dent.auth.gr (κ Μ. Γκουλιώτη).
Μείνετε συντονισμένοι, τα καλύτερα έρχονται…
Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
Κοσμάς Θ. Τολίδης
Πρόεδρος ΣΕΒΕ